• fu'a

Sausau le kiona, e masani ona sasaa i fafo i luga o faʻamalama poʻo faʻata, e faʻavae vai e faʻatupu ai se vaega o le malulu i luga o mea e le porous.O le kiona faʻamalama faʻamalama o se oloa e sau i totonu o se apa masani ma e mafai ona maua ai le foliga o le kiona moni.

sausau le kiona 拼图2

Sausau le kionae lauiloa i tagata i le lalolagi, aemaise lava i nofoaga e le masani ai le kiona i aso malolo taumalulu.E maua ai lau fa'amalama fa'amalama ma se lagona malulu, e fesoasoani ia te oe e fa'amanatu aso malolo i sitaili.E ala i le teuteuina o ou fa'amalama fa'amalama mo le Kerisimasi, e mafai ona e fa'aopoopoina se lagona fa'alelei i lou fale.O au faʻamalama e maua ai se avanoa matagofie teuteu taumalulu.

91Oga7bvpEL._AC_SL1500_

O fea e mafai ona e fa'aogaina ai le kiona fa'afefe?

Fa'aaogainafufulu le kionai luga o ni mea manino ma lamolemole, e pei o faamalama, faʻata, faitotoʻa, ma isi mea o le a mafai ai e lou fale ona foliga mai o se fale i fafo o le taumalulu.O a'afiaga o le kiona e fa'aopoopoina ai se siosiomaga malulu.Mai totonu o lou fale, e foliga mai o se afa kiona faatoa agi mai.

kiona faamalama

E fa'afefea ona e fa'aogaina le kiona fa'afefe?

Masalo o loʻo e faʻalavelave i le valiina i luga o le manino ma le lamolemole luga poʻo e te popole i lou tomai o le tusi ata, Aisea e te le faʻaogaina ai penisini o autu eseese?Fa'atau ni stensil pe fai a oe lava stencils, ona mafai lea ona e fa'asusu fa'ata'ita'iga e te fa'amoemoeina i fusi fa'amalama.Stencils o ni fesoasoani lelei e fai ai soʻo se mamanu e te manaʻo ai, mai se laufanua matagofie e tumu i kiona i se vaaiga o tagata kiona poʻo laau Kerisimasi.

Afai e te mana'o e teuteu fa'amalama o au faleoloa, e mafai ona e sipelaina ni fa'afeiloa'iga.Fa'amalie tagata uma ile fa'asaoina o le kiona!

stencil

E fa'afefea ona fa'amama le kiona fa'afefe i luga o luga?

E toatele tagata e fefefe o le a faigata ona aveese lefufulu le kiona i luga o faamalama.E ui lava e umi se taimi ma pipii i luga, e matua faigofie lava ona mama ma na o le pau lava le mea e manaʻomia o se solo i se ie susu mafanafana ma se faʻamalama poʻo se faʻata.


Taimi meli: Oke-29-2021