• fu'a

O gaosiga ma le lelei o le pulea e faasino i le puleaina o gaioiga uma i le gaosiga ma le gaosiga ina ia ausia manaoga lelei.O se tasi lea o mea taua o le fa'atonuga o le gaosiga.Afai o le tulaga lelei o oloa gaosia e le oʻo i tulaga masani, e tusa lava po o le a le tele o oloa e gaosia, o le taimi e tuʻuina atu ai e itiiti sona taua.

25

I le aoauli o Iulai 29th, 2022, o se aʻoaʻoga o le gaosiga ma le lelei o le pulea na faʻatautaia e le matagaluega o gaosiga e tali atu i le tulaga o gaosiga.30 tagata faigaluega sa auai i lenei fonotaga.E 30 tagata faigaluega na auai i lenei fonotaga ma tusia ma le faaeteete faamatalaga.

Muamua lava, o le pule o le gaosiga, Wang Yong, na faʻamatalaina le manaʻoga o le faʻaogaina o luga ole laiga i le puleaina o gaosiga.Na ia faamamafaina le auala e fausia ai se 'au sili ona lelei ma faʻamaeʻaina se galuega autu ma le maualuga.E tatau i le atina'e ona fa'atūina manino lelei le fa'atinoina o masini, vaevaega fa'apitoa o matafaioi ma noataga.

1

E le gata i lea, na faʻaalia e le Pule Wang ia i latou le faʻagaioiga o le gaosiga, sapalai ma maketi.O le faagasologa atoa o se poloaiga a le tagata o tausia e aofia ai le fatuina o se faʻatauga faʻatau (faʻavae i luga o manaʻoga o le kalani) ma le Bill Of Material, siakiina o suʻesuʻega ma le faʻatau, fuafua e gaosia, saunia uma mea mataʻutia ma le gaosia o oloa, tuʻuina atu ma oomi mo le totogiina.

5

Ina ua maeʻa, na toe iloilo e Inisinia Zhang le tali faʻafuaseʻi i se faʻalavelave faʻafuaseʻi ia Iulai 24th.O se mea moni e aoga le fa'atauaina tele ma aumai ni lesona aoga mai lenei fa'alavelave.

9

O le a le mea e sili atu, o le pulea lelei o se vaega taua o le pulega o gaosiga.O le Supavaisa Fa'atekinisi, Chen Hao, na fa'amamafaina le uiga o le lelei o oloa ma le malamalama i faatufugaga ma galuega taulima, sa su'esu'eina nisi o mataupu o oloa a isi kamupani.

16

Na'o tatou iloa le faagasologa o le pulea lelei ma le malamalama o oloa e mafai ona tatou gaosia oloa maualuga ma ofoina atu auaunaga lelei i tagata fa'atau.

20

Mulimuli ane, na faia e le matou taʻitaʻi o Li Peng se faʻaiʻuga o lenei aʻoaʻoga, lea na faʻamalosia atili ai le malamalama i le malamalama o oloa ma le pulea lelei.Matou te faʻamoemoe e mafai ona matou faʻaleleia le lelei ma le lelei aʻo gaosia oloa.

24


Taimi meli: Au-03-2022